De Quest

Deelname

Qazqa nodigt designers uit deel te nemen aan de Qazqa Quest, welke 1x per 2 jaar wordt gehouden. We zijn namelijk op zoek naar nieuwe designs voor onze Qazqa collectie. Designers met creatieve ideeën, functionele ontwerpen of gebruiksvriendelijke voorstellen, we willen ze allemaal zien! Tip daarom vooral je vrienden, familie of kennissen met een design achtergrond over deze zoektocht.

Hoe werkt het

De inschrijftermijn van de Qazqa Quest is inmiddels gesloten. Alle inzendingen worden door de jury bekeken, zij zullen een aantal designs kiezen welke door gaan naar de volgende ronde. Hierover krijgen de deelnemers te zijner tijd natuurlijk extra informatie toegestuurd.

 

De winnaar van de Qazqa Quest 2016 is 18 december 2015 gekozen: Michou van Gennip is met haar Mandalight de trotse winnares van de Qazqa Quest 2016! 

 

Heb je  een goed ontwerp en wil je deze alsnog graag met ons delen? Geen probleem. Je kunt dan buiten de Quest om je ontwerp naar ons mailen via info@qazqa.com en wij nemen contact met je op.

 

over qazqa

Qazqa is nog een jong merk maar heeft toch al aardig wat samengewerkt met verschillende designers. Zo werkte Qazqa eerder samen met GBOBoxtel&Buijs en Burobas. Uit alle vier de samenwerkingsverbanden zijn prachtige designs ontstaan. Enkele zijn al in de verkoop, sommigen nog in productie. De designlampen worden verkocht over heel Europa doordat Qazqa gebruik kan maken van grote distributienetwerken. Een win-win-win-situatie voor de designer, de toekomstige eigenaar van de design armatuur èn voor Qazqa.

Zelf geen designer, maar ken je er wel een?
Stel hem/haar dan op de hoogte via onderstaande links: