Vakjury

De ontwerpen van alle deelnemende designers worden zorgvuldig beoordeeld door een vakjury. We hebben een algemeen vast juryteam samengesteld, tijdens de verschillende rondes zullen zij tevens worden bijgestaan door gastjuryleden.

ERIK

Erik Jansen

Erik is CEO van diverse ondernemingen in lampen en verlichting. Hij is opgegroeid in een ondernemersfamilie waar de liefde voor armaturen en verlichting al generaties van vader op zoon wordt doorgegeven. In 2009 pakt hij met de oprichting van het lampenmerk Qazqa de ambitie op waar zijn grootvader ooit mee startte. Erik reist de wereld af om op de hoogte te blijven van nieuwe trends en staat open voor innovatieve en verrassende ideeën. Hij ziet de collectie van Qazqa graag groeien met nieuwe toepasbare ontwerpen.

DIRK

Dirk Jansen

Dirk zit al ruim 14 jaar in het vak. Hij heeft als projectmanager dagelijks te maken met projectontwikkelaars en architecten die hem om advies vragen over verlichting. Hij weet precies te vertellen hoeveel licht er nodig is voor elke ruimte en stuurt vele partijen aan bij het maken van keuzes voor verlichting. Dirk kan dus perfect beoordelen of een ontwerp op functioneel gebied in de huidige markt past.

 

Jeroen

Jeroen Manders

Jeroen is nauw betrokken bij Qazqa als Creative Director van reclamebureau Fama Volat. Samen met Fama Volat heeft Qazqa besloten actief opzoek te gaan naar nieuwe armaturen designs door middel van de Qazqa Quest. Manders heeft een oog voor design, fotografie en creatieve concepten. Hij assisteert en adviseert Erik en Dirk bij het maken van keuzes in de zoektocht naar de winnaar van de Qazqa Quest 2016.

 

Gastjuryleden

Naast deze harde kern aan juryleden nodigen we enkele gastjuryleden uit. Tijdens de eerste selectieronde kijken bijvoorbeeld een aantal interieurbloggers mee naar de ingezonden ontwerpen. Tijdens de finaleronde jureert ook het designerduo Boxtel&Buijs mee en zullen ze samen met Erik, Dirk en Jeroen de winnaar van de Qazqa Quest 2016 benoemen!

Zelf geen designer, maar ken je er wel een?
Stel hem/haar dan op de hoogte via onderstaande links: